Slider
energiaftale, elpriser, energibranchen, energiområde, fast pris, fleksible elpriser
Historien bag European Energy Insurance ApS

European Energy Insurance (EEI) er en ny spiller på det danske energimarked, der som noget helt nyt tilbyder virksomheder forsikring af deres energiaftale. EEI blev stiftet i august 2018 af Jan Carøe Lange, der har 30 års erfaring indenfor energibranchen hos bl.a. Naturgas Midt/Nord, Norsk Elkraft, Energi Danmark og senest hos E.ON som storkundekonsulent.

 

Visionen med virksomheden er først og fremmest at adskille sig fra de mange andre aktører på det danske energiområde. Tidligere har det for energitunge virksomheder kun været muligt at forhandle el til en fast pris over en periode på 1-5 år, eller alternativt har de store virksomheder haft mulighed for at købe el på NORDPOOLSPOT time for time. I kontrast til dette opstod idéen om at tilbyde energitunge virksomheder en forsikring af deres energiaftale og fleksible priser på el – med udgangspunkt heri blev European Energy Insurance grundlagt.

rådgivning, elprodukter, forsikring, el-indkøb, max-pris, el-udgift, elmarkedet, forsikringsprodukt
Rådgivning og gennemsigtighed af elmarkedet

Udover forsikring af virksomheders elpriser tilbyder European Energy Insurance rådgivende sparring og gennemsigtighed af elmarkedet. Grundet markedets uoverskuelighed ved vi, at det kan være svært for virksomheder at gennemskue el-indkøbene, hvorfor man kan være tilbøjelig til at indgå længerevarende kontrakter på el-aftaler for at kende dets omkostninger i flere år frem – UANSET om det er en god forretning for virksomheden eller ej. For EEI er det vigtigt, at kunderne rådgives og møder en oprigtig og reel sparringspartner, de kan have tillid til i den rådgivning og de produkter, vi tilbyder.

 

Hos European Energy Insurance er missionen at kunne tilbyde energitunge virksomheder:

– Rådgivning, strategisk indkøb og viden om elmarkedet – her kan der være tale om rådgivning, kontraktforhold, indblik i markedet samt strategier.

– Besparelser på el-indkøbene, så virksomheder gennem vores forsikringsprodukter vil opleve en billigere elpris med sikkerhed i budgettet gennem en MAX-pris.

– Afdækning af den samlede el-udgift gennem vores forsikringsprodukter. 

elprodukter, forsikring, forsikringsløsning, el-aftale
Effektivitet gennem en flad organisationsstruktur

Værdierne i European Energy Insurance er med til at skabe én samlet virksomhed – på tværs af alle funktioner.

 

European Energy Insurance arbejder ud fra princippet om, at tillid opbygges ved, at vi opfører os ærligt. Vi respekterer hinandens faglige og personlige integritet og agerer respektfuldt overfor hinanden. Respekt afstedkommes af, at vi lever op til det, der bliver lovet, og vi agerer indenfor rammerne af, at forskellighed og tværfaglige perspektiver og kompetencer skal dyrkes. EEI favner derfor en flad organisationsstruktur, hvor åben kommunikation og samarbejde medarbejdere og ledere imellem er højt prioriteret – alle har noget at tilbyde og tilføre til organisationens udvikling.

 

European Energy Insurance søger de enkle løsninger og stræber efter at skabe effektive arbejdsmetoder. For at kunne tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og produkter, der giver den største økonomiske sikkerhed i forhold til deres el-aftaler, er vi ligeledes nødt til at effektivisere og organisere arbejdsgange herefter – vi agerer indenfor princippet om at fokusere på det væsentlige og fjerne forhindringer og unødvendigheder. En virksomhed kan derfor forvente at blive præsenteret for den forsikringsløsning og rådgivning, der passer netop til deres behov.

 

Vi tilbyder enkle løsninger, der sikrer din virksomhed.

Slider
DanishEnglishGermanNorwegianSwedish