POLITIK FOR PERSONOPLYSNINGER

 

European Energy Insurance website udbydes af:

European Energy Insurance ApS

Overblikket 1

9000 Aalborg

Telefon: +45 96 82 82 81 E-mail: info@euroei.com

Når du besøger vores website, indsamles der en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på vores site.

Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad de anvendes til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger. Ved besøg på vores website og modtagelse af nyhedsbreve mv. accepteres det samtidigt, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Generelt

European Energy Insurance ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@euroei.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. Dette gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller andet, dog ville dette aldrig være personlige oplysninger. Cookies er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at siden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål og videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre der er tale om udsendelse af nyhedsbrev, hvor du selv udtrykkeligt har givet tilsagn til hertil. Til udsendelse af nyhedsbrev anvender vi programmet MailChimp. MailChimp anses derfor som databehandler, mens European Energy Insurance ApS er dataansvarlig. Når du anvender www.euroei.com, logges der løbende oplysninger omkring din brug. Det primære formål med dette er intern analyse. Dette giver os mulighed for løbende at forbedre oplevelsen for vores brugere. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via tjenesten Google

Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Vi anvender ligeledes Google Adwords til re-marketing.

Sikkerhed og håndtering af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Hos European Energy Insurance ApS gemmer vi dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang og placeret i kontrollerede faciliteter. Adgang til og videreformidling af persondata sker kun af udvalgte og betroede medarbejdere og tredjemænd

Det er typisk: kontaktoplysninger, virksomhedsnavn og cvr. nummer, anlægsoplysninger, installationsadresse, faktureringsadresse samt kontooplysninger

European Energy Insurance ApS indsamler kun de nødvendige personoplysninger for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Privatlivspolitik for European Energy Insurance ApS nyhedsbrev

Ved din tilmelding af nyhedsbrev accepterer du at modtage nyhedsbreve fra:

European Energy Insurance ApS

Overblikket 1

9000 Aalborg Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilbagetrække dit samtykke, er du altid velkommen til at kontakte os på: info@euroei.com Du kan også altid framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe link, der medfølger hvert nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev indeholder nyheder fra branchen, som f.eks. ændringer i lovgivningen energi og indkøbs priser, samt andre markedsføringsrelaterede nyheder. Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange månedligt. Statistiske oplysninger i forbindelse med åbning af nyhedsbrev anvendes af os til at forbedre din brugeroplevelse. Dermed kan vi skabe mere interessant indhold for nyhedsbrevets modtagere.